Nieuws Archief

Oplevering Red Bull

12 oktober 2020 - De oplevering van Red Bull is een feit. Red Bull heeft zijn intrek genomen in het Awarehouse op de Houthavens in Amsterdam. Samen met Casper Schwarz Architects hebben we in 9 maanden tijd een geweldige plek voor Red Bull gecreëerd. 

Deze link geeft een goed beeld van het gave interieur.

 

 

 

 

Start nieuwbouw E&A Scheer

30 september 2020 - E&A Scheer is een rumbedrijf gespecialiseerd in het importeren, mengen en verhandelen van rum in bulk. Dedato architecten is verantwoordelijk voor het unieke ontwerp van de 3 verdiepingen bestaande uit cortenstalen gevels en hoge verdiepingsvloeren. Op de bovenste verdieping zal het experience center gemaakt worden waarbij de opdrachtgevers de rum blends kunnen proeven. Dames2 is momenteel bezig met de afronding... Lees het hele artikel

Ancora opent in Amsterdam

21 juli 2020 - Met Ancora neem je de regie over je gezondheid. Met hun wetenschappelijke aanpak krijg je diepgaand inzicht in je lichaam en geest om tot maximale prestaties te komen. Naast hun vestiging in Eindhoven is nu de nieuwe locatie in Amsterdam geopend. Dames2 heeft het ontwerp uitgewerkt voor de uitvoering en de verbouwing gerealiseerd.

Ontwerp New Babylon Gardens Den Haag

Met de oplevering van het Conference Center in zicht zijn de plannen voor New Babylon Gardens gepresenteerd, de kantoorruimte bij het congrescentrum die we dit najaar gaan realiseren.

The Hague Conference Centre is open

De nieuwe zalen van The Hague Conference Center zijn open. Fase 1 van het project in Nieuw Babylon Den Haag in gebruik.

https://www.linkedin.com/company/the-hague-conference-centre/

Meer Nieuws

Laad meer nieuws