Nieuws Archief

Oplevering kantoor HeadFirst Group

7 februari 2022 - Dames2 heeft in samenwerking met Fokkema & Partners Architecten en Branding Office Furniture de nieuwe huisvesting voor HeadFirst Group gerealiseerd. In dit ontwerp komt alles samen; de verbinding tussen mensen en de verbinding met de natuur. Het zorgt voor meer inspiratie en creativiteit als mensen samen komen in hun werkomgeving. 

E&A Scheer opgeleverd

1 november 2021 - E&A Scheer is opgeleverd en viert de opening met een geweldig feest.

 

Oplevering Red Bull

12 oktober 2020 - De oplevering van Red Bull is een feit. Red Bull heeft zijn intrek genomen in het Awarehouse op de Houthavens in Amsterdam. Samen met Casper Schwarz Architects hebben we in 9 maanden tijd een geweldige plek voor Red Bull gecreëerd. 

Deze link geeft een goed beeld van het gave interieur.

 

 

 

 

Start nieuwbouw E&A Scheer

30 september 2020 - E&A Scheer is een rumbedrijf gespecialiseerd in het importeren, mengen en verhandelen van rum in bulk. Dedato architecten is verantwoordelijk voor het unieke ontwerp van de 3 verdiepingen bestaande uit cortenstalen gevels en hoge verdiepingsvloeren. Op de bovenste verdieping zal het experience center gemaakt worden waarbij de opdrachtgevers de rum blends kunnen proeven. Dames2 is momenteel bezig met de afronding... Lees het hele artikel

Ancora opent in Amsterdam

21 juli 2020 - Met Ancora neem je de regie over je gezondheid. Met hun wetenschappelijke aanpak krijg je diepgaand inzicht in je lichaam en geest om tot maximale prestaties te komen. Naast hun vestiging in Eindhoven is nu de nieuwe locatie in Amsterdam geopend. Dames2 heeft het ontwerp uitgewerkt voor de uitvoering en de verbouwing gerealiseerd.

Meer Nieuws

Laad meer nieuws