Ace

Inrichting kantoor

Ace

Inrichting kantoor

Ace

Inrichting kantoor

Het ontwerp is in samenwerking met designburo Tank, Vincent en Smorebrod tot stand gekomen.

Ace

Ace, overkoepelende organisatie van 8 verschillende bureaus met ieder een eigen expertise, heeft 3 verdiepingen betrokken in het Awarehouse op de Danzigerkade in de Houthavens. Elke bureau heeft op de 1e en 2e verdieping een eigen hoek met werkplekken waarvan de opstelling aangepast kan worden. Daartussen zijn vergaderruimtes, huiskamers en kleinere ruimtes om geconcentreerd werk te kunnen doen gerealiseerd. Ook zijn er ook enkele bijzondere ruimtes gebouwd ter ondersteuning van de werkzaamheden van alle buro’s, zoals edit rooms, een viewroom en een studio.

Ter verbetering van de akoestiek is op het plafond van de werkplek-hoeken akoestische spuitwerk aangebracht en op de vloeren tapijt. In het middengebied van de verdiepingen zijn de vloeren en het bouwkundig plafond van voor naar achter niet voorzien van een zichtbare afwerking ten bate van het behoud van een industriële uitstraling. Om te kunnen verbinden met elkaar zijn de verdiepingen in het centrum van de vloer uitgerust met een grote bloedsinaasappel rode interne trap. Deze iconische stalen trap loopt door tot op de begane grond. De hele hoge begane grond is uitgerust als een event ruimte met een ronde bar, een professionele keuken, een podium, een ‘zit-kuil’ die is om te bouwen tot een rond podium. Door de enorme hoogte was het mogelijk om aan twee kanten een entresol te voorzien waar vergaderruimtes zijn gecreëerd. Dit maakt deze ruimte geschikt voor diverse events.

Locatie

Amsterdam

l

Werkzaamheden

Projectmanagement

Oplevering

2022

Ace

Ace, overkoepelende organisatie van 8 verschillende buro’s met ieder een eigen expertise, heeft 3 verdiepingen betrokken in het Awarehouse op de Danzigerkade in de Houthavens. Elke buro heeft op de 1e en 2e verdieping een eigen hoek met werkplekken waarvan de opstelling aangepast kan worden. Daartussen zijn vergaderruimtes, huiskamers en kleinere ruimtes om geconcentreerd werk te kunnen doen gerealiseerd. Ook zijn er ook enkele bijzondere ruimtes gebouwd ter ondersteuning van de werkzaamheden van alle buro’s, zoals edit rooms, een viewroom en een studio.

Ter verbetering van de akoestiek is op het plafond van de werkplek-hoeken akoestische spuitwerk aangebracht en op de vloeren tapijt. In het middengebied van de verdiepingen zijn de vloeren en het bouwkundig plafond van voor naar achter niet voorzien van een zichtbare afwerking ten bate van het behoud van een industriële uitstraling.

 

Locatie

Amsterdam

l

Werkzaamheden

Projectmanagement

Oplevering

2022

Andere projecten van Dames2