Colourcake

Inrichting kantoor

Colourcake

Inrichting kantoor

Colourcake

Inrichting kantoor

Colourcake Houthavens Amsterdam

Colourcake

Voor Colourcake hebben wij het projectmanagement uitgevoerd voor de inrichting van hun nieuwe kantoor. Het ontwerpbureau Casa Gitane heeft het ontwerp gemaakt en het meubilair geleverd. 
Dames2 heeft het bouwkundige aspect uitgevoerd. De gebouw gebonden installaties zijn aangepast aan de nieuwe indeling. De grote open kantoorruimte is voorzien van een nieuwe cement dekvloer welke speciaal op kleur gecoat is.
Aan de weerszijden van het gebouw zijn vergaderruimten gecreëerd geheel van glas.
In het hart van de kantoorruimte is een grote keuken geplaatst in een U-vorm waar iedereen heerlijke lunches kan maken.

Locatie

Amsterdam

l

Werkzaamheden

Projectmanagement

Oplevering

2022

Colourcake

Voor Colourcake hebben wij het projectmanagement uitgevoerd voor de inrichting van hun nieuwe kantoor. Het ontwerpbureau Casa Gitane heeft het ontwerp gemaakt en het meubilair geleverd. Dames2 heeft het bouwkundige aspect uitgevoerd. De gebouw gebonden installaties zijn aangepast aan de nieuwe indeling. De grote open kantoorruimte is voorzien van een nieuwe cement dekvloer welke speciaal op kleur gecoat is. Aan de weerszijden van het gebouw zijn vergaderruimten gecreëerd geheel van glas. In het hart van de kantoorruimte is een grote keuken geplaatst in een U-vorm waar iedereen heerlijke lunches kan maken.

Locatie

Amsterdam

l

Werkzaamheden

Projectmanagement

Oplevering

2022

Andere projecten van Dames2