Red Bull

Inrichting kantoor

Red Bull

Inrichting kantoor

Red Bull

Inrichting kantoor

Red Bull

Red Bull

De oplevering van Red Bull is een feit. Red Bull heeft zijn intrek genomen in het Awarehouse op de Houthavens in Amsterdam. Samen met Casper Schwarz Architects hebben we in 9 maanden tijd een geweldige plek voor Red Bull gecreëerd.

Het is geen traditionele werkvloer maar een werk belevenis geworden. In de ruimte komt alles samen zoals werken, ontmoeten, overleggen, lunchen, gamen etc. Toch is er rust bij het werkgedeelte omdat dit wordt afgezonderd door een akoestische lamellenwand.
Er is veel gewerkt met maatwerk, zo is er ook een halfpipe gecreëerd waar men kan loungen. Het is een prachtig interieur geworden waar wij ook graag onze klanten een rondleiding geven.

Locatie

Amsterdam

l

Werkzaamheden

Projectmanagement

Oplevering

2020

Red Bull

– De oplevering van Red Bull is een feit. Red Bull heeft zijn intrek genomen in het Awarehouse op de Houthavens in Amsterdam. Samen met Casper Schwarz Architects hebben we in 9 maanden tijd een geweldige plek voor Red Bull gecreëerd. 
Het is geen traditionele werkvloer maar een werk belevenis geworden. In de ruimte komt alles samen zoals werken, ontmoeten, overleggen, lunchen, gamen etc. Bij binnenkomst is er een grote centrale trap geplaatst wat tevens dient als zitmeubel waarvan je uitzicht hebt op de Amsterdamse Houthavens. Toch is er rust bij het werkgedeelte omdat dit wordt afgezonderd door een akoestische lamellenwand. Er is veel gewerkt met maatwerk, zo is er ook een halfpipe gecreëerd waar men kan loungen.
Het is een prachtig interieur geworden waar wij ook graag onze klanten een rondleiding geven.

Locatie

Amsterdam

l

Werkzaamheden

Projectmanagement

Oplevering

2020

Andere projecten van Dames2